Bienvenue, visiteur ! [ S'enregistrer | Connexion  |  tw

Publier une annonce
 

0 €

Opleiding MS Excel 2 – Gevorderden – 3 Dagen

  • Publié le : 31 décembre 2012 9 h 51 min
  • Expire : Cette annonce a expiré

Description

Doelstellingen :

De opleiding Informatica-Toepassingssoftware biedt een ruim aanbod aan diverse toepassingspakketten (modules). De verschillende modules richten zich tot iedereen die zich om professionele of persoonlijke redenen wenst te specialiseren in een specifieke toepassing of algemene basiskennis wenst op te doen. Afhankelijk van je voorkennis kan je kiezen uit een cursus voor beginners, gevorderden of specialisatie. Onder begeleiding van vakbekwame docenten kan je experimenteren aan de hand van doe-cursussen en praktijkoefeningen. Ieder op zijn niveau.

 

Inhoud Van MS Excel 2 – Gevorderden

Module 2 besteedt ruim aandacht aan het werken met formules in Excel. We bekijken heel wat functies die standaard in Excel aanwezig zijn en we leren deze functies op een juiste wijze gebruiken. We vermelden hierbij in het bijzonder de zoekfuncties, de datum- en tijdfuncties en de logische functies. Het gebruik van deze functies komt uitvoerig aan bod bij de oefeningen.
We gaan in Excel op zoek naar andere manieren om de gegevens voor te stellen. Zo leren we op welke wijze we een celinhoud kunnen voorstellen door aangepaste notatiecodes te hanteren. We kunnen echter ook de inhoud van een gans werkblad anders voorstellen door gebruik te maken van samenvattingsfuncties of door gebruik te maken van draaitabellen.

Hierbij kunnen we op een zeer flexibele wijze aangeven welke gegevens we willen bekijken. Hierbij horen natuurlijk ook de draaigrafieken die we kunnen maken aan de hand van een draaitabel.

Wellicht is het ook nog interessant om te vermelden dat we Excel in zekere mate kunnen aanpassen aan onze eigen wensen. We bekijken hoe we een menu, een werkbalk, werkbalkknoppen, … kunnen maken en aanpassen.

Opleiding MS Office

Contact :

Noorderlaan 147/8
2030 Antwerpen
Tel : +32 2 412 04 10
Fax : +32 2 412 04 19
Gsm : +32 477 789 445
Email : selossej@jlgestion.be

Onz Voordelen :

  • Soorten opleidingen: Inter-bedrijven, intra-bedrijf, particulieren.
  • 100% flexibele en aangepaste opleidingen. U kiest de data, de plaats en het trainingsprogramma.
  • 50% korting voor de Brusselse KMO’s
  • Offerte aanvraag : antwoord binnen 24 uur.
  • Dranken, koude of warme lunch en parking aangeboden
  • Toegang tot onze vaardigheidscentrum: syllabi, cursussen, oefeningen

www.dweb.be

www.formation-bruxelles.be

www.opleidings-centrum-antwerpen.be/

www.jlgestion.beLaisser une réponse