Bienvenue, visiteur ! [ S'enregistrer | Connexion  |  tw

Publier une annonce
 

0 €

Opleiding Leren Programmeren – 5 Dagen

  • Publié le : 31 décembre 2012 14 h 26 min
  • Expire : Cette annonce a expiré

Description

Opleiding :

Programmeren is een vak apart. Veel cursussen over programmeertalen gaan ervan uit dat u al kunt programmeren. Zo’n cursus behandelt dan alleen nog maar de technische aspecten van een bepaalde taal. In de cursus Leren Programmeren leert u juist het programmeren zelf.

U leert begrippen kennen die in vrijwel elke programmeertaal een rol spelen en u leert hiervan de syntax in C. Verder leert u een aantal standaardoplossingen kennen voor standaardproblemen. U oefent vooral in het zelf bedenken van oplossingen. Na afloop kunt u kleine programma’s in C schrijven en kunt u doorgroeien naar het begrijpen of zelf schrijven van grotere programma’s, in C of een verwante taal.

Doelstellingen :

Het doel van de cursus is niet om de taal C volledig te leren, maar om gevoel te krijgen voor het aanpakken van een programmeer-probleem.

De ene taal biedt voor sommige toepassingen meer mogelijkheden dan de andere, maar een programmeur moet altijd nieuwe functies samenstellen uit meer of minder kant-en-klare functies (uit een bibliotheek). Dit kan door functies achter elkaar toe te passen en te combineren in keuze- of herhalingsstatements. Daarmee is programmeren – of het ontwerpen van functies – een vaardigheid die voor een groot deel onafhankelijk is van de taal. Door zelf te oefenen en door bekend te raken met standaardfuncties, wordt u er handiger in.

 

Inhoud Van Leren Programmeren

Wel moet deze vaardigheid aan de hand van een programmeertaal geleerd worden. In deze cursus is voor de programmeertaal C gekozen. C is populair op allerlei platforms. Bovendien is de syntax van andere populaire talen zoals C++, C#, Java, PHP, JavaScript, Python en Perl voor een groot deel afgeleid van C. Let wel: in deze cursus wordt C alleen als vehikel gebruikt. De cursus gaat over programmeren, niet over C.

Om alles uit een taal en bijbehorende bibliotheken te kunnen halen, moet u natuurlijk na deze cursus zo’n taal nog echt leren. Deze cursus behandelt van C alleen de aspecten die nodig zijn voor het doel van deze cursus: leren programmeren.

Tijdens de cursusdagen is er gelegenheid voor praktijkwerk en voor de tussenliggende dagen worden oefen-opgaven aangeboden. De docent biedt ondersteuning en advies per e-mail. U zult zelf een programmeeromgeving voor de taal C ter beschikking moeten hebben. Wij stellen gratis een installeerbare Linux-DVD ter beschikking met alle benodigde faciliteiten.

Contact :

Noorderlaan 147/8
2030 Antwerpen
Tel : +32 2 412 04 10
Fax : +32 2 412 04 19
Gsm : +32 477 789 445
Email : selossej@jlgestion.be

Onz Voordelen :

  • Soorten opleidingen: Inter-bedrijven, intra-bedrijf, particulieren.
  • 100% flexibele en aangepaste opleidingen. U kiest de data, de plaats en het trainingsprogramma.
  • 50% korting voor de Brusselse KMO’s
  • Offerte aanvraag : antwoord binnen 24 uur.
  • Dranken, koude of warme lunch en parking aangeboden
  • Toegang tot onze vaardigheidscentrum: syllabi, cursussen, oefeningen

www.dweb.be

www.formation-bruxelles.be

www.opleidings-centrum-antwerpen.be/

www.jlgestion.beLaisser une réponse