Bienvenue, visiteur ! [ S'enregistrer | Connexion  |  tw

Publier une annonce
 

0 €

Opleiding Design Patterns – 4 Dagen

  • Publié le : 31 décembre 2012 10 h 59 min
  • Expire : Cette annonce a expiré

Description

Opleiding :

4-daagse praktische training over het toepassen van design patterns
Veelvoorkomende ontwerpproblemen kunnen worden opgelost door design patterns (generiek opgezette softwarestructuren) te gebruiken, waarin de verschillende klassen en objecten worden weergegeven. Het gebruik van design patterns versnelt het maken van softwareapplicaties, omdat beschikbare oplossingen direct kunnen worden hergebruikt. Door design patterns kan de kwaliteit van software worden verbeterd, omdat ontwerpen worden gebruikt die zich in de praktijk al hebben bewezen.
Doelgroep
Deze praktijkgerichte training is zeer geschikt voor ervaren ontwikkelaars en software-architecten met kennis van objectgeoriënteerde principes (zoal inheritance en polymorphism) en analyse.

Doelstellingen :

Het programma van deze training is zeer gedegen en effectief van opzet. In 4 dagen leert u in op de praktijkgerichte modules hoe u patterns kunt toepassen bij het architectonisch en gedetailleerd ontwerp van softwaresystemen. Ook komt aan bod hoe u daarbij functionele en niet-functionele eisen kunt realiseren.
De zeer ervaren software-developmenttrainer zal ook aandacht besteden aan de relevantie van patterns met betrekking tot architectuur. U leert welke patterns er zijn, voor welke designproblemen deze geschikt zijn en uit welke typische classes, relaties, verantwoordelijkheden en samenwerkingsverbanden een oplossing met een bepaald pattern kan bestaan. Ook leert u wat de consequenties zijn van het toepassen van de patterns, wat de mogelijke voor- en nadelen qua tijd en ruimte zijn bij het gebruik ervan en wat de overwegingen zijn om al dan niet voor een bepaald pattern te kiezen. Een groot aantal bekende patterns passeert in de loop van de training de revue.
De concepten worden behandeld aan de hand van praktische theorie. Daarnaast wordt met demo’s en code in C++, C# en Java het gebruik van patterns getoond. Verder worden er veel oefeningen gemaakt waarin designproblemen moeten worden opgelost door design patterns toe te passen.

 

Inhoud Van Design Patterns

U heeft ruime ervaring (minimaal 3 jaar) met objectgeoriënteerde softwareontwikkeling en kennis van een objectgeoriënteerde programmeertaal als C++, C#, Delphi of Java. Kennis van UML is vereist. Neem contact met onze opleidingsadviseurs om uw voorkennis te bespreken.

Contact :

Noorderlaan 147/8
2030 Antwerpen
Tel : +32 2 412 04 10
Fax : +32 2 412 04 19
Gsm : +32 477 789 445
Email : selossej@jlgestion.be

Onz Voordelen :

  • Soorten opleidingen: Inter-bedrijven, intra-bedrijf, particulieren.
  • 100% flexibele en aangepaste opleidingen. U kiest de data, de plaats en het trainingsprogramma.
  • 50% korting voor de Brusselse KMO’s
  • Offerte aanvraag : antwoord binnen 24 uur.
  • Dranken, koude of warme lunch en parking aangeboden
  • Toegang tot onze vaardigheidscentrum: syllabi, cursussen, oefeningen

www.dweb.be

www.formation-bruxelles.be

www.opleidings-centrum-antwerpen.be/

www.jlgestion.beLaisser une réponse